Actualiteiten Publiek.nl

Hieronder vindt je actuele zaken die we graag met je willen delen. Voor dagelijkse actualiteit volg Publiek.nl op Twitter.

Gezocht: kandidaat t.b.v. ontwikkelen rekeningschema gemeente


Voor een middelgrote gemeente in het midden van het land, waar hard gewerkt wordt aan het vernieuwen van de financiële functie, wordt ondersteuning gezocht bij het maken van een nieuw rekeningschema. De hoofdlijnen van de keuzes zijn bepaald, nu moet de operationele vertaling worden gemaakt. Daar is ondersteuning bij nodig van iemand op HBO-niveau (schaal... Lees verder »

Gezocht: kandidaat t.b.v. Fraude-risicoanalyse (reactietermijn is voorbij)


Datum aanvraag: 19 juni 2015. Opdrachtgever: kleinere gemeente midden van het land. Opdracht: maak een risicoanalyse m.b.t. mogelijke fraude, passend bij het bestaande risicoanalysesysteem. Opmerking: als resultaat verwachten wij een beknopt rapport met daarin: inzicht in de risico’s op fraude en een oordeel over bij welke processen die kunnen optreden. Advies over de mogelijke beheersmaatregelen. Ervaring:... Lees verder »

Gezocht: kandidaat Projectmedewerker R.O. (reactietermijn is voorbij)


Datum aanvraag: 28 mei 2015. Opdrachtgever: gemeente midden/noorden van het land. Opdracht: inventariseer de detailhandel die thans plaatsvindt op industrieterreinen (al dan niet zonder vergunning) en kom op basis hiervan met passende adviezen over handhaving, aanpassing bestemmingsplan en andere opties. Opmerking: de gemeente is dynamisch en bedrijfsvriendelijk; te zoeken oplossingen moeten daarbij passen. Ervaring: kandidaten... Lees verder »

Gezocht: kandidaat financiële analyse raadsbesluiten e.d. (reactietermijn is voorbij)


Publiek.nl is op zoek naar een kandidaat die op korte termijn een analyse kan maken van raadsbesluiten, amendementen, moties e.d. ten behoeve van een gemeentelijke begrotingsscan. Format en methode zijn reeds beschikbaar. Het werk kan thuis worden gedaan en kost ongeveer 16-20 uur (in totaal). Overige gegevens: Datum aanvraag:             8 mei 2015 Opdrachtgever:                Middelgrote gemeente Opdracht:                          Analyse... Lees verder »
geld

Bezuinigingsscan helpt gemeenten

Arie Teeuw van Publiek.nl heeft al voor vele gemeenten de bezuinigingsscan uitgevoerd. Meer informatie vindt u hier, of neem vrijblijvend contact op met info@publiek.nl.
kanteling-vi

Kantelingsalfabet

Onlangs was de presentatie van het KantelingsAlfabet. Eén van de founders van Publiek.nl heeft het hoofdstuk Virtualisme geschreven. Het boek is te bestellen bij dealfabetboeken.nl. Het artikel is hier te lezen. Vanaf 1 april 2015 verkrijgbaar in de vorm van een gratis eBook en een ‘gewoon’ boek voor €7,49 (excl. verzendkosten). En het meest bijzondere van dit... Lees verder »
blocks

Database Publiek.nl is live

De database van Publiek.nl is vanaf nu via de website te benaderen. Zowel organisaties als ambtenaren kunnen zich nu inschrijven voor de Nieuwsbrief. Maar het is ook mogelijk om je in te schrijven als Ambtenaar2share!