Kandidaat beschikbaar: management assistent

27-09-2016  20:47  in Aanbod

Mijn geordende aard maakt dat ik punctueel en proactief kan reageren op routinekwesties maar ook in stressvolle omstandigheden adequaat op kan treden. Notuleren is een van mijn sterke kwaliteiten. Ik maak mij de inhoud van het werk van degene die ik moet ondersteunen zeer snel eigen. Telefonisch contact met onder andere de burger, gaat mij gemakkelijk af: ik kan goed luisteren. Mijn taalvaardigheid is uitstekend in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als de Engelse taal. Ik ben nauwgezet, dienstverlenend, discreet, leergierig en betrouwbaar. Het is mijn overtuiging dat met een beetje humor bergen werk verzet kan worden. Ik ben zowel parttime als fulltime beschikbaar en kan bij wijze van spreken morgen aan de slag gaan. Bij verschillende afdelingen van de voormalige Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van Amsterdam heb ik met plezier gefunctioneerd als project- en management assistent.

Interesse: stuur een mail naar info@publiek.nl; graag het referentienummer 16A2S206 vermelden en de wijze waarop we contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend aanbod.