Waddenzee_iStock-640930244_klein

Ontmoet Publiek.nl: Samen de zomer in op 13 juli 2017; datum verstreken

Opdrachtgevers hebben mooie resultaten gezien, ambtenaren hebben andere contexten verkend en we hebben veel mooie matches gemaakt. We verkennen de aansluiting van Publiek.nl met nieuwe vormen van organiseren. Corporaties maken kennis met Publiek.nl en we zetten de eerste stappen met de Publiek Academie. Kortom: er is veel gebeurd en er gaat nog veel gebeuren. Waar jij ook deel van uitmaakt! Zin om daar met elkaar... Lees verder »
burgertop2 (Custom)

Seminar: De burger is Top

Met elkaar werken aan de samenleving van morgen! Het aantal initiatieven voor burgertops, buurtbegrotingen, burgerjury’s en andere vormen van meervoudige democratie zijn meer dan een aanwijzing dat de samenleving iets anders wil. Pluriformiteit in de volksvertegenwoordiging én de initiatieven laten zien dat er energie is. Steeds vaker wil de gemeente of de provincie burgers betrekken... Lees verder »
geluk2 (Custom)

Ontmoet Publiek.nl – Sturen op geluk? Dat lukt een gemeente toch nooit!? – 30 maart 2017; datum verstreken

Sturen op geluk? Dat lukt toch een gemeente toch nooit? Laurens Bijl, gelukscoördinator van de gemeente Roerdalen, denkt van wel. Sterker nog: de gemeente Roerdalen doet het al! Met geluksplekken, een gelukscafé, geluksdagen, gelukscoaches en verbinding met Bhutan, het land dat stuurt op Bruto Nationaal Geluk. Wordt er ook nog gewoon gewerkt dan? Jawel, maar... Lees verder »
PM integraal rapporteren (Custom)

Seminar: Transparantie door integraal rapporteren; datum verstreken

Arie Teeuw van Publiek.nl en Laurens Bijl van de gemeente Roerdalen spreken over het Sturen op bruto nationaal geluk tijdens het seminar Transparantie door integraal rapporteren. Datum: 11 mei 2017, Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie: klik hier.       

Ontmoet Publiek.nl en Davied van Berlo: Van ambtenaar naar publiek professional – 23 februari 2017; datum verstreken


Van ambtenaar naar publiek professional De ambtenaar van de toekomst is een publieke professional. Hoezo publiek? Wat is eigenlijk een professional? En wat betekent die verandering voor mij? Davied van Berlo, initiatiefnemer van Ambtenaar2.0 en al jaren actief in de veranderende overheid biedt een kijkje in de toekomst van de overheid en geeft tips mee... Lees verder »

Condities voor kansrijke samenwerking: een inspirerende reeks van vier masterclasses; inschrijving gesloten


Heb je ook te maken met veranderingen die organisaties sámen willen realiseren? En herken je dat in de praktijk vaak blijkt dat partijen met heel verschillende verwachtingen, ambities en doelstellingen aan zo’n samenwerking begonnen zijn? Met spraakverwarring, ‘gedoe’ en schijnsamenwerking tot gevolg? Dan nodigen we je graag uit voor onze reeks van vier masterclasses: Leren... Lees verder »

Workshop: gemeentebegrotingen interpreteren en benutten; datum verstreken


Arie Teeuw geeft de training gemeentelijke begrotingen interpreteren en benutten. Dit is een interactieve bijeenkomst waarbij aandacht is voor theorie, de begrotingscyclus en beleidsprocessen. Ook gaan de deelnemers zelf aan de slag met het zoeken van ruimte voor de eigen organisatie binnen gemeentelijke begrotingen. van Publiek.nl  Datum: 31 oktober 2016, Den Haag. Meer informatie: klik hier. . ... Lees verder »

Seminar: Maatschappelijke meerwaarde met Smart Cities; datum verstreken


Harry van Boven, founder van Publiek.nl en auteur van het boek @Hearts @Minds #Transreality, spreekt over City in Cyberspace tijdens het seminar Maatschappelijke meerwaarde met Smart Cities. Datum: 15 december 2016, Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie: klik hier. .