Samen aan de slag in de regio!

Corporaties in de regio Rijnmond Haaglanden en Publiek.nl werken samen aan flexibiliteit en mobiliteit. Deelnemende corporaties zijn Vidomes, Midden Delfland, Woonbron, Ressort Wonen, Hoek van Holland en Laurens Wonen. Dit samenwerken doen we door kansen te bieden aan medewerkers die graag eens buiten de deur komen om tijdelijke opdrachten uit te voeren, stage willen lopen bij een andere organisatie of een workshop of training willen volgen. Werken aan het vergroten van je eigen mogelijkheden en je netwerk!

Ben je medewerker van een deelnemende corporatie en nog niet ingeschreven? Meld je aan en ontvang interessante aanvragen en leuke workshops in de Publiek.nl-App of via de mail. De App kan je downloaden in de App store of Google Playstore. Meer weten? Neem contact op met Sabine van Baal via sabine.vanbaal@publiek.nl of bel Sabine via 06-82088405 of 030-3070340.

WORKSHOPS, TRAININGEN & MATCHING

Ons doel is jouw ‘duurzame inzetbaarheid’ te vergroten. In een serie interessante, inspirerende en verrassende workshops en trainingen doe je kennis op en ontwikkel je vaardigheden rondom je werk en de arbeidsmarkt. Binnenkort vind je hier meer info workshops en trainingen. Wil je aanvragen ontvangen met interessante klussen in de Publieke sector? Meld je dan aan via deze link. Aanvragen ontvangen en aanmelden voor workshops en trainingen kan ook via de Publiek.nl App of via deze webpagina.