Publiek.nl voor corporaties

De dynamiek in de corporatiesector is groot. Er wordt veel gevraagd van de organisaties en de medewerkers. Dat vraagt om flexibiliteit. Deze flexibiliteit brengt Publiek.nl met u in de praktijk! Samen met ons zetten corporaties voor tijdelijke klussen professionals uit de sector in én geven ze medewerkers de gelegenheid flexibiliteit in de praktijk te ervaren. Publiek.nl gaat voor vernieuwing van de publieke sector. Daarover denken en praten we graag, maar we brengen het vooral in praktijk. Bijvoorbeeld door organisaties optimaal gebruik te laten maken van elkaars capaciteiten, kennis en ervaringen. We noemen dit Organisatieonafhankelijk Werken, waarmee we nieuwe en slimme verbindingen creëren. Regionaal zijn we in Rijnmond Haaglanden actief om met de corporaties samen te werken aan mobiliteit & matching.

BEN JIJ CORPORATIEPROFESSIONAL?

Ben jij die corporatieprofessional die graag de horizon wil verbreden door in een andere organisatie opdrachten te doen? In je eigen tijd of (in overleg) tijdelijk een andere rol? Je blijft gewoon in dienst bij je eigen corporatie en gaat tijdelijk ergens anders aan de slag. In de regio Rijnmond Haaglanden is Publiek.nl actief met verschillende corporaties. Regelmatig is er vraag naar ervaren corporatieprofessionals om tijdelijke klussen te doen. Interesse? Neem contact op via info@publiek.nl of schrijf je direct in. Klik hier voor de flyer.

INZET IN UW CORPORATIE?

Iedere organisatie heeft regelmatig vraagstukken die vragen om flexibele invulling door gemotiveerde professionals met kennis en ervaring. Publiek.nl heeft hiervoor slimme oplossingen. Wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van één of meer medewerkers uit een andere organisatie: snel ingewerkt en tegen een gelijk kostenniveau als uw eigen medewerkers. En dankzij een breed netwerk kunnen we ook op andere manieren de juiste mensen voor u vinden voor advies en voor interim-, project- en programmamanagement. Meer weten? Neem contact op met Marcel de Jong via info@publiek.nl of 030-3070340.