Ervaringen: als manager vind ik inhoud toch ook mooi

17-06-2016  16:59  in Ervaringen

Ondanks dat ik al meer dan 10 jaar leiding geef aan de Eenheid Integrale Veiligheid van een 100.000+ gemeente, heb altijd veel interesse gehouden voor het vakgebied. Op een gegeven moment werd ik getipt door collega’s dat Publiek.nl op zoek was naar iemand om een veiligheidsplan te maken voor een kleinere gemeente vanwege een nationaal evenement. Ik heb toen direct gereageerd met als resultaat dat ik gedurende een maand of drie gemiddeld anderhalve dag per week hiermee aan de slag kon. Het was een geweldige ervaring want er kwam echt heel veel bij kijken. Ik denk wel dat ik veel heb kunnen bijdragen want kleinere gemeenten hebben toch vaak minder ervaring met grootschalige evenementen met de nodige veiligheidsrisico’s. Inmiddels ben ik weer iedere dag aan het ‘managen’, maar als er weer zo’n klus langs komt pak ik ‘m graag op.