Gezocht: controller voor woningcorporatie (8 uur per week); reactietermijn verstreken

03-10-2016  11:15  in Opdrachten

Voor een kleinere woningcorporatie in de regio Rotterdam / Haaglanden zoeken wij een gemotiveerde Controller voor één dag per week die de organisatie meeneemt in de verdere professionalisering.

Datum aanvraag: 3 oktober 2016.

Aanvragende organisatie: kleinere woningcorporatie in de regio Rotterdam/ Haaglanden. NB: corporaties in de regio Rijnmond Haaglanden en Publiek.nl werken samen aan flexibiliteit en mobiliteit. Dit doen we door kansen te bieden aan medewerkers die graag eens buiten de deur komen om flexibel tijdelijke opdrachten uit te voeren.

Opdrachtgever:  directeur-bestuurder.

Wat is de vraag: je bent sparringpartner van de directeur-bestuurder, onafhankelijk en (positief) kritisch. Je begrijpt wat er voor een kleine organisatie nodig is om de bedrijfsvoering verder te professionaliseren en hoe je kunt helpen om te voldoen aan o.a. de voorwaarden in het kader van de nieuwe Woningwet. Het opstellen van een controleplan en het volgen van een uitvoeringsagenda zijn de eerste praktische stappen die je zet, je neemt vervolgens de organisatie mee in de verdere kwalitatieve ontwikkeling.

Wat breng je mee: je bent een kei op de inhoud en ontwikkelt je omgeving daarin graag mee! Je bent al werkzaam voor een corporatie en je wilt graag eens zelfstandig de controlfunctie opzetten en/of zet graag je ruime ervaring in om dit te doen.

Indicatie start- en einddatum: medio oktober 2016 – juli 2017.

Ureninzet: 8 uur per week.

Bereikbaarheid locatie opdrachtgever: per auto goed / per OV-matig.

Kan de opdracht (deels) op een andere locatie gedaan worden: gedeeltelijk.

Uiterlijke reactiedatum: 22 oktober 2016.

Hoe werkt het: je bent en blijft in dienst bij je eigen organisatie en vervult een tijdelijke opdracht, naast of in plaats van je huidige werk. Interessante en nieuwe ervaringen, leuke klussen en extra inkomsten. Een nieuwe omgeving met nieuwe mensen en een breder netwerk. Zo werk je aan het vergroten van je eigen mogelijkheden én flexibiliteit!

Belangstelling: ben je al werkzaam voor een corporatie en wil je graag eens zelfstandig de controlfunctie opzetten en/of deel je graag je ruime ervaring om de organisatie een stap verder te brengen? Wil je wat meer achtergrondinformatie? Mail naar mailto:info@publiek.nl om de mogelijkheden te bespreken.