Gezocht: Coördinator Bedrijfsadministratie en -analyse (36 uur p.w.); reactietermijn verstreken

04-08-2017  18:03  in Opdrachten

Publiek.nl zoekt voor een ambitieuze grote gemeente in Zuid-Nederland voor de sector Vastgoed en Sport, een Coördinator Bedrijfsadministratie en -analyse in vaste dienst. Ideale rol voor een degelijke coördinator die snapt dat degelijk alleen niet genoeg is. Passie voor dienstverlening aan je collega’s is nodig. Mooie tweede of derde stap voor iemand die er blij van wordt als de administratie klopt.

Aanvragende organisatie: grote gemeente in Zuid-Nederland.

Opdrachtgever: Hoofd Sector Vastgoed en Sport.

Datum aanvraag:  2 augustus 2017.

Opdracht: coördineer de administratie voor de sector, verzorg vanuit die administratie de bedrijfsmatige en financieel beleidsmatige informatie die de sector nodig heeft om beslissingen te nemen.

Toelichting: je bent als coördinator van je team verantwoordelijk voor de administratie en de analyse van de data van Vastgoed (incl. facturen, verhuuradministratie, onderhoudsadministratie, werkorders). Je zorgt voor de oplevering m.b.t. de P&C cyclus, geeft financiële input op bestuurlijke dossiers en bent aanspreekpunt voor de accountant en de sector Control. Je stuurt op de kwaliteit en voortgang van de processen en de bedrijfsvoering binnen het onderdeel Vastgoed. Dit doe je binnen of ten behoeve van de 8 multidisciplinaire CAT-teams (Commercieel, Administratief en Technische teams) waarin het beheer en onderhoud van alle gemeentelijke panden is ondergebracht. Je bent een ervaren adviseur en je vindt samenwerken met andere teams en afdelingen leuk! Je neemt je team mee in de benodigde veranderingen en leert hen het anders te doen.

Kennis en ervaring: de organisatie is in beweging. Daarom wordt van je verwacht dat je niet alleen degelijk en betrouwbaar de administratieve processen beheerst en stuurt, maar dat je ook ervaring hebt in het meenemen van je medewerkers in de gevraagde veranderingen: flexibiliteit, sensitiviteit en klantgerichtheid zijn belangrijk. Gemeentelijke kennis is een pré. Ervaring in het administratief beheren van vastgoed is nog belangrijker. Je hebt een goede HBO+ of WO-opleiding.

Zelfstandigheid: je bent een ervaren coördinator die in deze vaste functie voor iedereen een baken van rust is.

Indicatieve schaal: 11.

Indicatie startdatum: zo spoedig mogelijk.

Ureninzet: 36 uren per week.

Bereikbaarheid locatie opdrachtgever: uitstekend per auto en OV.

Uiterlijke reactiedatum: 22 augustus 2017. Voorselectiegesprekken met Publiek.nl zijn in principe op 24 en 25 augustus, maar eventueel  eerder als je eerder reageert. Gesprekken bij de opdrachtgever zijn in principe op 31 augustus a.s.

Belangstelling: stuur een mail naar info@publiek.nl.