Gezocht: initiator voor een nieuw in te stellen duurzaamheidsfonds; reactietermijn verstreken

26-09-2015  09:05  in Opdrachten

Voor een gemeente in de Westelijke Randstad zoeken we een initiator voor een nieuw in te stellen duurzaamheidsfonds voor 24 uur per week gedurende 3 maanden.

Datum aanvraag: 25 september 2015.

Aanvragende organisatie: middelgrote gemeente in de Westelijke Randstad.

Functie: Initiator duurzaamheidsfonds.

Opdrachtgever: Manager Duurzaamheid.

Opdracht: de gemeente wil, naast de al bestaande duurzaamheidslening, op korte termijn een duurzaamheidsfonds instellen. Dit betreft een nieuw fonds dat collectieve initiatieven vanuit particulieren, verenigingen en bedrijven op het gebied van groen, energie, afval, water en milieu financieel versterkt en ondersteunt.

Opmerking: het duurzaamheidsfonds beoogt de realisatie van duurzame investeringen via (zeer) laagrentende leningen en is gericht op financieren in plaats van subsidiëren. Een te onderzoeken lijn is om het duurzaamheidsfonds revolverend te laten zijn.

Ervaring: aantoonbare ervaring met het oprichten van fondsen is vereist. Verder is kennis van het werkterrein belangrijk.

Zelfstandigheid: kandidaten moeten resultaatgericht, innovatief en omgevingsbewust zijn alsmede zelfstandig kunnen organiseren en werken.

Indicatieve schaal: 11.

Uren: bij voorkeur gedurende drie maanden 24 uur per week. Het is bespreekbaar een een geschikte kandidaat in te zetten op basis van minder uren per week gedurende een wat langere periode.

Start / einde: 15 oktober 2015 / 15 januari 2016 (einddatum is in overleg aan te passen).

Bijzonderheden: opdracht kan (deels) thuis worden uitgevoerd.

Bereikbaarheid: goed.

Reageren voor: 9 oktober 2015.

Belangstelling: stuur een mail naar: mailto:aanmelden@publiek.nl