Gezocht: ervaren P&O-adviseur; reactietermijn verstreken‏

10-08-2016  18:06  in Opdrachten

Voor een gemeentelijk samenwerkingsverband in Z.O. Nederland zoeken we een ervaren P&O-adviseur voor de gezamenlijke bedrijfsvoeringsafdeling van drie gemeenten, met goede kennis van gemeentelijke HRM-zaken (HR 21, WOR, APPA) en met lol in adviseren en veel probleemoplossend vermogen.

Datum aanvraag: 8 augustus 2016.

Aanvragende organisatie: gemeentelijk samenwerkingsverband in Z.O. Nederland.

Opdrachtgever: kwartiermaker shared service centre.

Taken: adviseren en begeleiden van management en directie over P&O-aangelegenheden op tactisch en operationeel niveau, zowel op inhoud, aanpak als proces.

Kennis en ervaring: kandidaten moeten ruime ervaring in het P&O-advieswerk bij gemeenten hebben. Kennis van de specifieke werkmethoden van samenwerkende gemeenten is handig.

Zelfstandigheid: het betreft een functie voor een ervaren en professionele kandidaat.

Indicatieve schaal: 10.

Uren: 28 – 36 uren per week.

Start / einde: bij voorkeur 1 november 2016; het betreft een vaste functie, vooralsnog tijdelijke aanstelling voor 1 jaar.

Werklocatie: in heel beperkte mate kan thuis worden gewerkt.

Bereikbaarheid locatie opdrachtgever: goed per auto en matig per OV. Omdat het een samenwerkingsverband van drie gemeenten betreft moeten kandidaten mobiel zijn.

Opmerking: het team waarin de kandidaat komt te werken is jong, enthousiast en in ontwikkeling wat betreft kennis van gemeenten. Van de kandidaat wordt daarom gemeentelijke kennis en ervaring in verwacht.

Reageren voor: 7 september 2016, gesprekken zijn tussen 21 september en 5 oktober.

Belangstelling: stuur een mail naar: mailto:info@publiek.nl