Gezocht: (interim) Medewerker Financiën | 2 maanden | 3 dagen per week; reactietermijn verstreken

25-08-2017  17:28  in Opdrachten

Voor een kleinere woningcorporatie ​in de regio Rijnmond Haaglanden zoeken wij een professional die tijdelijk aan de slag gaat als (interim) Medewerker Financiën  (2 maanden, 3 dagen per week). Voor deze rol zoeken wij iemand met ervaring die aan de slag gaat met o.a. de dagelijkse verwerking van de bank- en crediteurenmutaties en ondersteuning op de financiële administratie in brede zin. Je levert daarbij een bijdrage in de uitvoering van de planning- en controlcyclus. Belangrijk is dat je direct inzetbaar bent, kennis  en ervaring hebt met de systemen BIS NOA (NCCW) en bereid bent de ‘schouders eronder te zetten’. Samen met het team Financiën zorg je dat het werk voor elkaar komt.

Wat breng je mee? je bent een ervaren professional met kennis op MBO niveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring. Je hebt kennis van de benodigde automatiseringssystemen en je bent vaardig met Excel. Je bent klant- en mensgericht, proactief, kan zelfstandig werken en weet je kwaliteiten zo in te zetten dat het resultaat van je werkzaamheden ‘vanzelfsprekend’ is en aan de standaarden voldoet (goed je werk doen!).

Aanvragende organisatie: kleinere woningcorporatie ​in West Nederland

Opdrachtgever: teamleider Financiën.

Datum aanvraag:  25 augustus 2017.

Kennis en ervaring: ervaring met financiële processen en met name debiteuren- en crediteurenadministratie; breed administratief onderlegd. Zelfstandig en procesmatig kunnen werken en goed kunnen samenwerken binnen het team Financiën. MBO (+) niveau. Kennis van NCCW systemen BIS NOA.

Indicatie startdatum: september – oktober 2017; verlenging mogelijk.

Ureninzet: 24 uren per week.

Bereikbaarheid locatie opdrachtgever: uitstekend per auto en met OV redelijk.

Uiterlijke reactiedatum: 30 augustus 2017.

Belangstelling: ben je al werkzaam (geweest) voor een corporatie en wil je graag eens tijdelijk aan de slag en/of deel je graag je ruime ervaring om de organisatie een stap verder te brengen? Wil je wat meer achtergrondinformatie?  Neem dan contact op met Marcel de Jong (0628 676 321) of mail ons via info@publiek.nl om de mogelijkheden te bespreken.