Gezocht: ondersteunende directiesecretaris (gemeente; 16 uur per week; tijdelijk); reactietermijn verstreken

26-06-2017  11:53  in Opdrachten

Voor een middelgrote gemeente in het oosten van het land zoeken we een ondersteunende directiesecretaris vanwege de drukke werkzaamheden van de vaste directiesecretaris; daarnaast gaat het om vervanging gedurende de zomerperiode.

Aanvragende organisatie: middelgrote gemeente in het oosten van het land.

Opdrachtgever: gemeentesecretaris.

Datum aanvraag:  26 juni 2017.

Opdracht: de directieadviseur van de gemeente is thans relatief zwaar belast door het vele werk i.v.m. een voorgenomen herindeling en heeft daardoor hulp nodig. Daarbij gaat het om slim ondersteunen van de directie in het kanaliseren en organiseren van informatie, zodat beslissingen beter kunnen worden genomen.

Toelichting: kandidaten moeten de directiesecretaris de komende drie maanden werk uit handen kunnen nemen. Samen ben je spin in het web van de organisatie. Je hebt veel contact met alles en iedereen. Je hebt een goed analytisch vermogen.

Kennis en ervaring: kandidaten moeten bestuurlijk sensitief zijn en ervaring hebben in beleidsinformatie handzaam aanbieden. De opdracht is bij uitstek geschikt óf voor jonge leergierige beleidsmedewerkers, óf voor ervaren mensen die hun ervaring op een andere plek willen verbreden.

Zelfstandigheid: je moet vooral goed kunnen samenwerken en sensitief zijn.

Indicatieve schaal: 9-10.

Indicatie start- en einddatum: z.s.m. / einde: 1 oktober 2017. Vanwege de vervanging van de directiesecretaris in de zomervakantie is een lange (reeds geplande) zomervakantie niet handig.

Ureninzet: 16 uur; bij voorkeur op woensdag en donderdag.

Bereikbaarheid locatie opdrachtgever: uitstekend bereikbaar per auto en OV.

Uiterlijke reactiedatum: 3 juli 2017.

Belangstelling: stuur een mail naar info@publiek.nl.