Gezocht: Senior adviseur informatie en programmatisch werken (12 uur per week; 7 maanden); reactietermijn verstreken

07-11-2017  20:43  in Algemeen

Voor een gemeente in de provincie Overijssel zoeken we een Senior Adviseur op het gebied van informatie en programmatisch werken. Je hebt een coachende en uitvoerende rol m.b.t. het opzetten van de programma’s. Dit doe je samen met de coördinerend projectleider dienstverlening en de organisatie. Je hebt daarin een kwartiermakerrol en bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van informatiebeleid en dienstverlening. Je hebt aantoonbare ervaring in het opzetten van programma’s en aantoonbare ervaring op het gebied van coachen van collega’s. Dit alles binnen de gemeentelijke omgeving. We zoeken een pragmatisch iemand die passie voor informatiemanagement heeft, het gemeenschappelijke belang ziet, flexibel en klantgericht is.

Aanvragende organisatie: gemeente in de provincie Overijssel.

Datum aanvraag:  7 november 2017.

Opdracht: uitwerking en implementatie van de transformatie naar datagestuurd werken middels een programma met als hoofdthema Dienstverlening en van een programma met als thema Informatiegestuurd werken.

Kennis en ervaring: afgeronde hbo-opleiding. Minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar als adviseur informatie en/of manager informatie en/of consultant informatie, waarvan minimaal 2 jaar bij een gemeente. Ervaring met informatiemanagement binnen een gemeentelijke organisatie; ervaring met programmasturing en portfoliomanagement; uitstekende communicatieve vaardigheden.

Zelfstandigheid: in hoge mate.

Indicatieve schaal: n.t.b.

Indicatie startdatum: 22 november 2017 tot 15 juni 2018.

Ureninzet: 12 uur per week (werkdagen/-uren zijn flexibel).

Bereikbaarheid locatie opdrachtgever: goed per auto; per OV matig.

Uiterlijke reactiedatum: 12 november 2017.

Opmerking: niet direct aan ons gevraagd maar wel een echte Publiek.nl aanvraag als ambtenaar2share!

Belangstelling: mail ons via info@publiek.nl om de mogelijkheden te bespreken.