Kandidaat beschikbaar: agile coach, trainer en adviseur

06-07-2017  11:08  in Aanbod

‘Ik geloof in leren door te doen en werken in korte cycli. Geen dikke nota’s en plannen maar direct checken met je opdrachtgever of klant.  Zo weet ik gelijk wat deze echt wil. Dit is ook de kern van agile werken: flexibel, open en in direct contact met de klant dingen voor elkaar krijgen.’

Met een pragmatische agile aanpak worden onder haar leiding gemeentelijke organisaties wendbaarder, efficiënter en innovatiever. De klant in- en extern staat altijd centraal. Als ontwikkelaar,  coach en trainer daagt ze medewerkers uit met plezier regie over hun eigen werk te krijgen. Hierdoor bereiken ze meer in dezelfde tijd. Er ontstaat ook ruimte voor innovatie. Klanten merken dit direct. Zij krijgen immers écht wat en wanneer zij het willen. Een dakkapel bouwen, een restaurant openen of een paspoort.

Deze kandidaat werkte bijna altijd in het publieke domein. De laatste 15 jaar bij gemeenten. Waar ze diverse leidinggevende functies vervulde. Ook was ze deelgemeenteraadslid. Op dit moment is ze ook benoemd bij twee gemeenten als onafhankelijk onderzoeker voor de gemeenteraad.

Interesse: stuur een mail naar info@publiek.nl; graag het referentienummer 17A2S0706A vermelden en de wijze waarop we contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend aanbod.