Kandidaat beschikbaar: met workshops en coaching in korte tijd resultaat boeken

22-12-2016  13:56  in Aanbod

Ondernemingsraden: Je krijgt als ondernemingsraad een adviesaanvraag. Zij kan in een bijeenkomst van een halve dag de OR helpen analyseren en vorm geven aan het advies. Praktisch, oplossingsgericht en met kennis van zaken. Een sessie om een jaarplan op te stellen kan natuurlijk ook. Zij was jaren vice-voorzitter en secretaris van een ondernemingsraad van een grote onderneming, kent de overheid van binnen en van buiten en heeft een trainersopleiding.

Kleuren: Wat zijn de drijfveren binnen een team? Welk kleurenpalet is aanwezig en hoe maken we daarmee het best functionerende team? Zij werkt met profile dynamics om het profiel van een team in kaart te brengen en kan een team op weg helpen om elkaar beter te waarderen in wat ze kunnen.

Coaching: Een startende manager, een startende projectleider, een vastlopende beleidsmedewerker. Als gecertificeerd loopbaancoach met ervaring als manager, adviseur en projectleider binnen de overheid kan ze iemand in een paar gesprekken verder helpen.

Interesse: stuur een mail naar info@publiek.nl; graag het referentienummer 16A2S2212 vermelden en de wijze waarop we contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend aanbod.