Kandidaat beschikbaar: projectsecretaris; goede schrijver

13-06-2016  16:30  in Aanbod

Ik werk vanaf 2000 bij de brandweer, eerst als beleidsmedewerker bestuurlijke en juridische zaken/ kwaliteitszorg, later als beleidsmedewerker kwaliteitszorg voor de veiligheidsregio. Ik mag graag zaken (grondig) analyseren en structureren. En daar helder over communiceren. Ik schrijf graag en – volgens mijn lezers – goed. Naast mijn werk heb ik een tekstbureau. Mijn teksten vinden een plek in beleidsnota’s, jaarverslagen, brieven, bezwaarschriften, verweerschriften, persberichten en columns.

Als beleidsmedewerker ben ik breed inzetbaar. Ik heb ervaring op diverse beleidsterreinen (fysieke veiligheid, crisisbeheersing, brandweer, milieubeheer, openluchtrecreatie, natuur en landschap, enz.), vooral opgebouwd bij regionale samenwerkingsverbanden van gemeenten. Ook een rol als project- of directiesecretaris past mij goed. Ik heb een voorkeur voor kleinschalige projecten met een concreet doel en haalbare resultaten.

Interesse: stuur een mail naar info@publiek.nl; graag het referentienummer 16A2S203 vermelden en de wijze waarop we contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend aanbod.