Kom op 12 november kennis maken en kennis delen met Publiek.nl

31-10-2015  10:03  in Algemeen

Op 12 november a.s. kun je kennis maken en kennis delen met Publiek.nl; ook deze keer hebben we een aantal interessante sprekers:

De verbeterplaats. Een groep ambtenaren van de gemeente Assen heeft het eigen organisatieontwikkelingstraject zelf begeleid: van organisatieveranderingen doorvoeren tot Lean-trajecten tot opleidingen tot … You name it, they’ve done it. Ze zijn hun eigen ontwikkelbureau begonnen: de Verbeterplaats. Het gaat namelijk niet om veranderen, maar om verbeteren! Daarmee doen zij opdrachten binnen Assen en daarbuiten. Via Publiek.nl hebben ze ook workshops voor de medewerkers van de gemeente Veenendaal begeleid in een ‘Sturen op Prestaties’-traject. Rob Kah, Dirk de Boer en Jan Potkamp laten ons delen in hun ervaringen.

De overstap: van consultant weer ambtenaar. Josine Meurs heeft jaren als consultant gewerkt (o.a. als partner van de B&A-groep), maar sinds begin dit jaar is ze weer ambtenaar. Als hoofd van de afdeling Onderwijs van de gemeente Rotterdam geeft ze nu leiding aan 80 mensen die samen zorgen dat het onderwijs aan meer dan 100.000 kinderen wordt gemanaged. Bij haar aantreden werd ze geconfronteerd met een aanzienlijke veranderopgave. Ze neemt ons niet alleen mee in deze opgave, maar ook in die van haarzelf: hoe word je van consultant weer ambtenaar!

En natuurlijk is er tijdens de bijeenkomst veel ruimte voor individuele kennismaking en vertellen we je graag meer over Publiek.nl.

Gedurende het programma zorgen we voor iets te eten en te drinken.Publiek-vrouw-brug

Praktische informatie:
  • Datum en tijd: 12 november, 16:00 tot 19:00.
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht.
  • Inschrijven kan via deze link.
  • Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!