Kom op 28 januari kennis maken en kennis delen met Publiek.nl

14-01-2016  08:39  in Algemeen

Hoog tijd om je uit te nodigen voor onze eerste ontmoeting in 2016! Op 28 januari a.s. is er weer een moment om kennis te maken en kennis te delen met Publiek.nl.

Het thema is ‘Gemeentelijke Bedrijfsvoering in 2020’: de gemeente Barneveld heeft de bedrijfsvoering al ingericht zoals gemeenten dat in 2020 eigenlijk voor elkaar zouden moeten hebben. Hilko de Boer van de gemeente Barneveld neemt ons mee in de stappen die zijn gemeente daartoe heeft gezet en nog gaat zetten: simpeler, beter gericht op de behoeften van het management, meer bedrijfsmatig én nadrukkelijker vanuit wat er voor de de burger nodig en belangrijk is.

Natuurlijk is er tijdens de bijeenkomst ook veel ruimte voor individuele kennismaking en vertellen we je graag meer over Publiek.nl. Gedurende het programma zorgen we voor iets te eten en te drinken.

Praktische informatie:Publiek-vrouw-brug
  • Datum en tijd: 28 januari, 16:00 tot 19:00.
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht.
  • Inschrijven kan via deze link.
  • Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!

En natuurlijk is er tijdens de bijeenkomst veel ruimte voor individuele kennismaking en vertellen we je graag meer over Publiek.nl. Gedurende het programma zorgen we voor iets te eten en te drinken.