Kom op 30 juni kennis maken en kennis delen met Publiek.nl (datum verstreken)

20-06-2016  19:40  in Algemeen

Ook de laatste donderdag van juni (de 30e) is er weer een moment om kennis te maken en kennis te delen met Publiek.nl. Het thema is dit keer kerntakendiscussies en bezuinigingsopgaven; twee samenhangende onderwerpen die dagelijks zorgen voor nieuwe (bestuurlijke) dilemma’s.

Frank Geene en Arie Teeuw hebben samen interactieve kerntakendiscussies begeleid in veel verschillende gemeenten. Daarnaast heeft Arie een groot aantal bezuinigingsoperaties ondersteund. Daarmee hebben ze veel gemeenten geholpen in hun keuzeproces (‘doe ik de goede dingen en doe ik die goed?’).

Vanuit die ervaring nemen Frank en Arie ons mee in de dilemma’s waar bestuurders dagelijks voor staan (onder meer door met ons een ‘mini kerntakendiscussie’ te voeren), delen ze de leerpunten én kijken ze vooruit: ook al ben je (voorlopig) uitbezuinigd, dan ben je nog niet uitgekozen!

Natuurlijk is er tijdens de bijeenkomst ook veel ruimte voor individuele kennismaking, vertellen we je graag meer over Publiek.nl én zorgen we voor iets te eten en te drinken. Met de frequente bezoekers starten we met een korte parallelsessie.

Praktische informatie:

  • Datum en tijd: 30 juni, 16:00 – 19:00 uur.
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht.
  • Inschrijven kan via deze link.
  • Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!
  • En… over zoveel kerntakendiscussies en bezuinigingsoperaties (gezamenlijke opbrengst 125 miljoen) zou je een boek vol kunnen schrijven. Daar zijn Frank en Arie dan ook mee bezig. Als je 30 juni komt, hou je dat boek van ons tegoed.  

Publiek-header-LinkedIn-974x300-Compilatie