Kom op 31 maart kennis maken en kennis delen met Publiek.nl (datum verstreken)

13-03-2016  22:52  in Algemeen

Zoals elke laatste donderdag van de maand is er ook op 31 maart a.s. weer een moment om kennis te maken en kennis te delen met Publiek.nl. Het thema is: Samenwerken? De praktijk als leidend voorwerp.

Samenwerken is hard nodig op alle vlakken in de samenleving. Is het net (of net niet…) gelukt om binnen de muren van je eigen organisatie lekker met elkaar samen te werken,  staat de complete buitenwereld aan de deur te kloppen. Samenwerken niet omdat het kan, maar omdat het moet….. Leefbare buurten, goede en betaalbare zorg, beter onderwijs: de praktijk van samenwerken is weerbarstig. Taaie procesen, terwijl instant resultaat verwacht wordt door de politiek, burgers, managers en bestuurders.

Ga je sneller door te forceren of kom je verder door het samen te doorleven? Hans Hoogvorst (van onder meer de School voor Gebiedsgericht werken) en Marcel de Jong (mede vormgever van een samenwerkingspilot van zorg en onderwijs in Rotterdam) delen hun samenwerkingsverhalen en dilemma’s vanuit de praktijk.

Met elkaar ontdekken we de lessen van samenwerken uit de praktijk: neem je eigen samenwerkingsverhaal mee en deel het! In een interactieve workshop zullen we de lessen van het huidige samenwerken in de praktijk trekken. De praktijk is leidend!

Natuurlijk is er tijdens de bijeenkomst ook veel ruimte voor individuele kennismaking, vertellen we je graag meer over Publiek.nl én zorgen we voor iets te eten en te drinken. Met de frequente bezoekers starten we met een korte parallelsessie.

Praktische informatie:

  • Datum en tijd: 31 maart, 16:00 tot 19:00 uur.Publiek-vrouw-brug
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht.
  • Inschrijven kan via deze link.
  • Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!