Maak kennis met Publiek.nl – Dilemma’s: Kiezen of Koesteren? – Wilma Bloot 22 februari 2018; datum verstreken

31-01-2018  14:36  in Activiteiten

Wie komt ze niet tegen? Vraagstukken die zich zomaar aan je voordoen. Een medewerker die eigenlijk niet langer houdbaar is in je team, maar je hebt geen opvolger en je kunt echt niet zonder bemensing op die belangrijke plek. Een partner waarmee je zaken doet ‘voelt minder goed de laatste tijd’, maar afscheid nemen kost wel heel veel. Lastige vraagstukken – dilemma’s – waarbij je meestal denkt iemand te moeten teleurstellen óf zelf je verlies te moeten nemen. Je voelt je gedwongen om te kiezen, maar is dat wel zo? Wat zou het je opleveren het dilemma te koesteren?

Als realisatie-coach ontmoet Wilma Bloot bij haar opdrachtgevers regelmatig lastige vraagstukken. En mag ze de leider van het team en het team zelf ondersteunen in het beantwoorden, oplossen of dealen met dilemma’s. Hoe gedraag je je effectief in zo’n situatie? Wat helpt juist helemaal niet? Hoe neem je als individu je teamleden mee? Hoe laat jij je meenemen door iemand anders? Welk gedrag laat die ander zien, waardoor jij je laat meenemen?

Wilma heeft in 2010 ‘Verdraaid ’t werkt’ gepubliceerd, over het waarmaken van ambities in de praktijk. Op 22 februari a.s. neemt ze ons mee in haar ervaringen en staat ze stil bij een aantal praktische handvatten die je direct kunt toepassen. In je dilemma’s van morgen of in de weerbarstige praktijk waarin je allerlei groepen mensen probeert te mobiliseren rondom je ambities. Zij heeft er zin in! Kom jij ook?

 
 Praktische informatie:
  • Datum en tijd: 22 februari 2018, 16:00 – 19:00 uur
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht
  • Inschrijven kan via deze link
  • Wij zorgen voor iets te eten
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!

Publiek-header-LinkedIn-974x300-Compilatie