Gezocht: Medewerker Documentaire Informatievoorziening (24 uur per week); reactietermijn verstreken

14-07-2017  16:09  in Opdrachten

Voor een gemeente in de regio Holland Rijnland zijn we op zoek naar een Medewerker Documentaire Informatievoorziening: een enthousiaste versterking van het DIV-team voor 24 uur per week.

Aanvragende organisatie: gemeente in de regio Holland Rijnland.

Opdrachtgever: afdelingshoofd.

Datum aanvraag:  14 juli 2017.

Taken: je draagt o.a. zorg voor het (digitale) archiefbeheer en bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en validiteit van documentaire informatie- en archiefproducten. Daarnaast zijn het digitaliseren en het zaakgericht werken belangrijke onderdelen van het werk. De exacte taakinhoud wordt in overleg bepaald.

Kennis en ervaring: je brengt een gezonde dosis zelfstandigheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid mee. Je weet in grote lijnen hoe een gemeentelijke organisatie werkt. Je hebt ervaring op het DIV vakgebied en kennis van Join. Je werkt graag in teamverband en staat positief tegenover ontwikkelingen van de afdeling en organisatie. Je hebt ervaring met het digitale en fysieke archief en kennis van relevante regelgeving. MBO+ niveau; een SOD opleiding is een pré.

Toelichting: je bent inhoudelijk sterk en proactief. Je weet wat een goede basisregistratie met zich meebrengt, voert complexe wijzigingen door en weet het belang en de benodigde werkwijze over te brengen aan collega’s. Ook kwaliteitscontroles en evaluaties vallen mede onder je verantwoordelijkheid. Je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen en weet wat nodig is om deze te implementeren.

Zelfstandigheid: redelijk zelfstandig, werkzaam in teamverband.

Indicatieve schaal: 6.

Indicatie start- en einddatum: augustus – december 2017.

Ureninzet: 24 uur per week.

Bereikbaarheid locatie opdrachtgever: goed bereikbaar per auto en OV.

Uiterlijke reactiedatum: 25 juli 2017.

Belangstelling: stuur een mail naar info@publiek.nl.