Ontmoet Publiek.nl – De kracht van de samenleving én de kracht van de medewerkers: hoe dan?! – 30 november 2017; datum verstreken

30-10-2017  20:26  in Activiteiten

Participatie, kern- en buurtgericht werken, safari’s met de medewerkers, initiatieven van burgers en partners, community builders, storytelling: organisatieontwikkeling op Goeree-Overflakkee gebeurt met het gezicht naar de samenleving.  

Gemeentesecretaris Wim van Esch, Senior HRM-adviseur Nico Schroevers en Teamleider Externe Dienstverlening Gert van Nieuwaal nemen ons graag mee in hoe zij volop bezig zijn om in hun gemeente – met veertien uiteenlopende kernen – de kracht van de samenleving te verbinden met de kracht van de medewerkers.

 
Daarbij komt heel veel aan de orde: de verschillende krachtenvelden, het type leiderschap, de kracht van een visie, de ontwikkeling van een modern en flexibel organisatiemodel en ‘leren’ als belangrijk instrument. Maar het gaat ook over wat er met de mensen in de eigen organisatie gebeurt, over wat het betekent voor het college en de raad en natuurlijk over wat er in de samenleving (inwoners, ondernemers, ketenpartners) gebeurt. Afsluitend gaan de sprekers in op het ‘point of no return’: gestart in 2016 en nu volop in de lucht, kunnen ze alleen nog doorvliegen. Als gemeente wel prediken maar niet doen is geen optie meer. Is dat een risico of een kans?!

Kom op 30 november a.s. luisteren en meepraten en laat je inspireren!

Praktische informatie:

  • Datum en tijd: 30 november, 16:00 – 19:00 uur
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht
  • Inschrijven kan via deze link
  • Wij zorgen voor iets te eten
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!

En ook nog dit: Op 14 december a.s. organiseren we samen met PM Seminars het seminar ‘Opgaven gestuurd werken, hoe werkt dat?’. Benieuwd naar hoe jouw organisatie zich meer kan laten leiden door wat nodig is en juist kan doen wat effect heeft? Kijk dan hier.

Publiek-header-LinkedIn-974x300-Compilatie