Ontmoet Publiek.nl – Leiding geven (of niet?) aan flexibiliteit, ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid – 31 januari 2019

10-01-2019  18:48  in Activiteiten

Je bent leidinggevende in de publieke sector. Je omgeving verandert snel en intensief. Natuurlijk verandert dan ook de rol van je eigen organisatie. En ín je organisatie worden opgavengestuurd werken, werken vanuit de bedoeling, integraal werken en zelfsturing ingezet om al die dynamiek het hoofd te kunnen bieden.

Wat betekent dat voor de relatie met je medewerkers? Hoe organiseer je de flexibiliteit? En de instroom van mensen met nieuwe en verrassende kwaliteiten? Wat maakt dat mensen zich blijven ontwikkelen en straks ook nog inzetbaar zijn? Hoe kun je daarvoor over de grenzen van de eigen organisatie heen kijken? En: wat doe je niet, waardoor er juist wel iets gebeurt?

Karin Sleeking (directeur A+O fonds Gemeenten) neemt ons in onze eerste maandelijkse bijeenkomst van 2019 mee in haar visie op deze onderwerpen. Dat doet ze vanuit haar eigen ervaring als leidinggevende, vanuit de kennis en ervaring die het A+O fonds Gemeenten op dit vlak heeft en vooral vanuit haar eigen bevlogenheid!

Praktische informatie:

  • Datum en tijd: 31 januari 2019, 16:00 – 19:00 uur
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht
  • Inschrijven kan via deze link
  • Wij zorgen voor iets te eten
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!

Publiek-header-LinkedIn-974x300-Compilatie