Ontmoet Publiek.nl – Slim samenwerken tussen maatschappelijke organisaties: modellen, praktijk en dilemma’s – 28 september 2017 (datum verstreken)

15-09-2017  12:09  in Activiteiten

Slim samenwerken tussen maatschappelijke organisaties: modellen, praktijk en dilemma’s
Samenwerking tussen maatschappelijke organisaties gaat niet vanzelf. Dat merkt Erwin van Leeuwen in de praktijk in zijn rol als projectleider voor het actieprogramma Weer Thuis. Dit actieprogramma stimuleert lokale en regionale versnelling in de opgave om passende en betaalbare huisvesting (in combinatie met de juiste begeleiding) te bieden voor mensen uit de maatschappelijke opvang en beschermd wonen-voorzieningen. Een opgave waarin het gaat om samenwerking tussen zorg- en hulpverleners, gemeenten en woningcorporaties.
Tijdens onze volgende bijeenkomst deelt Erwin z’n eigen ervaringen, maakt hij die generiek aan de hand van modellen over effectief samenwerken én laat hij ons op een interactieve manier ‘spelen’ met de dilemma’s.


 

 

 

 

 

Praktische informatie:

  • Datum en tijd: 28 september, 16:00 – 19:00 uur
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht
  • Inschrijven kan via deze link
  • Wij zorgen voor iets te eten
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!
We wijzen je ook graag op onze leergang Nieuwe Lokale Democratie. Een half jaar inspirerende ideeën en praktijkvoorbeelden met twaalf trendsetters!

Publiek-header-LinkedIn-974x300-Compilatie