U zoekt en wij vinden de geschikte capaciteit

Publiek.nl laat organisaties in de publieke sector optimaal gebruik maken van elkaars capaciteiten, kennis en ervaring. Dat kan ook voor uw organisatie interessant zijn! Omdat u – tegen dezelfde kosten als voor eigen personeel – de beschikking krijgt over medewerkers die zich bewezen hebben in wat u zoekt. Ook medewerkers uit uw eigen organisatie kunnen hieraan deelnemen: een mooie kans om hun horizon te verbreden en hun talenten te ontwikkelen.

Organisatieonafhankelijk Werken

Eén van de diensten van Publiek.nl is ambtenaar2share: medewerkers en/of ambtenaren voeren binnen hun bestaande rechtspositie betaalde nevenwerkzaamheden uit. Zij gebruiken hun beschikbare vrije tijd (zoals verlof- en ADV-dagen) om in een andere overheidsorganisatie aan de slag te gaan, hun ervaring en talenten te delen én zich verder te ontwikkelen.

Het tarief is gebaseerd op de interne kostenberekening in de publieke sector. Ervaring en talent van buiten tegen interne tarieven dus!

Typische ambtenaar2share opdrachten zijn:

  • een beleidsnota schrijven;
  • achterstanden wegwerken;
  • een project vlottrekken;
  • een werkproces vernieuwen;
  • een startende manager coachen.

Meer weten? Neem contact op met Publiek.nl of klik op FAQ.

Fris, energiek, open, flexibel en dynamisch blijven

Een grote uitdaging voor publieke organisaties. En onontkoombaar, want de samenleving vraagt er om. Daarom biedt Publiek.nl ook andere vormen die het organisatieonafhankelijk werken stimuleren. Zo werkt Publiek.nl multidisciplinair aan bezuinigingsopdrachten, kunnen we samen zoeken naar mogelijkheden voor medewerkers die gedurende langere tijd hun blik willen verruimen in een andere organisatie en brengen we nieuwe energie in lokale of regionale ‘mobiliteitspools’. Ook beschikken we over een netwerk van mensen met bewezen kwaliteiten op tal van beleidsterreinen, of het nu gaat om advies of leiding geven binnen projecten of organisaties.

Meer weten? Neem contact op met Publiek.nl of bekijk onze flyer.

1 reactie