arie

Arie Teeuw

Arie Teeuw heeft zo’n 30 jaar ervaring in, met en voor gemeenten. Eerst in de welzijnssector, later onder meer als hoofd financiën van Venray, stadscontroller van Nijmegen en raadslid in Nuenen. Na vijf jaar voor Pentascope te hebben gewerkt, heeft hij zich als zelfstandig adviseur en interimmanager (voor meer dan 40 gemeenten, onder meer in rollen als concerncontroller en hoofd financiën), gericht op gedrags- en procesverbetering in het spanningsveld tussen strategie, bedrijfsvoering en inhoud. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met bezuinigingsopdrachten.

rob

Rob van de Beek

Rob is één van de initiatiefnemers van Mensit en participeert vanuit die rol in Publiek.nl.  Hij is, naast zijn rol als ondernemer, als projectmanager actief bij innovaties in maatschappelijke organisaties. Resultaatgericht én mensgericht zijn kernwoorden in zijn benadering van organisatieveranderingen.

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Marcel is vooral actief in samenwerkingen in het sociaal domein. Als project- en programmamanager en procesbegeleider om samenwerking met en tussen organisaties en mensen te realiseren. De brug slaan tussen strategie en uitvoering. Samenwerking is gelukkig voor bijna alle maatschappelijke organisaties een normale zaak geworden. Maar hoe doe je dat dan? Met elkaar al werkend ontdekken hoe je samenwerkt, wat daar voor nodig is en welke mooie resultaten dat brengt. Daar ben ik van!

Esther Honkoop

Esther begeleidt kandidaten van Publiek.nl. Ze is onze ‘chef warmte en aandacht.’ Ze helpt mensen snel te doorzien waar hun werkelijke energie te vinden is. Daarnaast is ze al ruim 10 jaar wandelcoach. Daarvoor was ze consultant bij Pentascope en initiator van wandelingen en ontmoetingen onder de vlag van Echte Welvaart. Bij Publiek.nl wordt ze er blij van dat tijdelijk veranderen van context een mens      zoveel kan brengen.

Harry

Harry van Boven

Harry is founder van Publiek.nl. Hij bekleedde diverse directiefuncties binnen de (semi-)overheid, onder meer als gemeentesecretaris. Daarnaast is hij actief in de wereld van veiligheid en hulpverlening. Harry is auteur van het boek @Hearts @Minds #Transreality (2014) en werkt momenteel aan een boek over de virtuele overheid.

wim

Wim Gijsbertse

Na tien jaar – samen met Rob van de Beek en Marcel de Jong – aan Mensit gebouwd te hebben, was Publiek.nl voor Wim een logische volgende stap. Wim heeft in verandertrajecten binnen maatschappelijke organisaties geopereerd als leverancier, als vertegenwoordiger van de ‘ontvangende’ organisatie, als lijnmanager, als project- en programmamanager en als adviseur. Als resultaatgerichte verbinder weet hij op een positieve en constructieve wijze de kern van het probleem te vinden. Hij biedt inzicht, maakt hanteerbaar en vindt én realiseert oplossingen.