Ontmoet Publiek.nl en Davied van Berlo: Publieke professional: wens- of schrikbeeld? – 31 augustus 2017; datum verstreken

17-07-2017  09:06  in Activiteiten

Publieke professional: wens- of schrikbeeld?
De ambtenaar van de toekomst is een publieke professional. Hoezo publiek? Wat is eigenlijk een professional? En wat betekent die verandering voor mij? Davied van Berlo, initiatiefnemer van Ambtenaar2.0 en al jaren actief in de veranderende overheid biedt een kijkje in de toekomst van de overheid en geeft tips mee voor de ambtenaar van nu.

Davied is initiatiefnemer van het netwerk Ambtenaar 2.0 en Pleio en heeft ruime ervaring met interbestuurlijke samenwerking en innovatie bij de overheid. Via o.a. boeken, publicaties en lezingen geeft hij vorm aan de overheid in de netwerksamenleving en de rol van de publieke professional daarbij. Momenteel is Davied werkzaam bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (onderdeel van het ministerie van Economische Zaken) als strategisch adviseur op het gebied van organisatieontwikkeling en vernieuwing.


 

 

 

 

 

Praktische informatie:

  • Datum en tijd: 31 augustus, 16:00 – 19:00 uur
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht
  • Inschrijven kan via deze link
  • Wij zorgen voor iets te eten
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!
We wijzen je ook graag op onze leergang Nieuwe Lokale Democratie. Een half jaar inspirerende ideeën en praktijkvoorbeelden met twaalf trendsetters!

Publiek-header-LinkedIn-974x300-Compilatie