Gezocht: ervaren P&O-adviseur / organisatieadviseur; reactietermijn verstreken‏

04-05-2016  22:03  in Opdrachten

Voor een gemeentelijk samenwerkingsverband in Z.O. Nederland zoeken wij ervaren P&O-adviseur / organisatieadviseur die ontwikkelen, vernieuwen en coachen het leukste deel van het werk vindt.

Datum aanvraag: 4 mei 2016.

Aanvragende organisatie: gemeentelijk samenwerkingsverband in Z.O. Nederland.

Opdrachtgever: kwartiermaker shared service centre.

Vraag / opdracht: we zoeken een senior P&O-adviseur / organisatieadviseur voor de gezamenlijke bedrijfsvoeringsafdeling van drie gemeenten. De voornaamste taken zijn: adviseren en begeleiden van management en directie over verander-/ontwikkeltrajecten en P&O-aangelegenheden op strategisch niveau, zowel op inhoud, aanpak als proces. Daarnaast het ontwikkelen van programma’s en projecten met behulp van verschillende werkvormen waardoor strategisch organisatie- en personeelsbeleid gevormd en geïmplementeerd wordt.

Opmerking: het team waarin de kandidaat komt te werken is jong en enthousiast, en in ontwikkeling voor wat betreft kennis van gemeente en overheidsmedezeggenschap. Van de kandidaat wordt hier senioriteit en ervaring in verwacht.

Kennis en ervaring: kandidaten moeten ruime ervaring van het P&O-advieswerk bij gemeenten hebben. Kennis van de specifieke werkmethoden van samenwerkende gemeenten is handig.

Zelfstandigheid: het betreft een functie voor een zelfstartende en seniore kandidaat.

Indicatieve schaal: 11.

Uren: 30 uur per week.

Start / einde: bij voorkeur 1 juli 2016 / het betreft een vaste functie, vooralsnog tijdelijke aanstelling voor 1 jaar.

Bereikbaarheid locatie opdrachtgever: per auto goed, per OV matig. Omdat het een samenwerkingsverband van drie gemeenten betreft moeten kandidaten mobiel zijn.

Reageren voor: 15 mei 2016.

Belangstelling: stuur een mail naar: mailto:info@publiek.nl